• Starts in 1 month

Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

  • 0 followers
  • Art

Upcoming dates

  • March 26th, 2024 to March 26th, 2024

Description

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Event hosted by

  • 3200 Kirkham St, San Francisco, CA 94122, USA

Similar

Similar to Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi